Actualités  •  Επικαιρότηατ επιχειρήσεων

Σημαντικά νέα για το χειμερινό πρόγραμμα της Air France: Δεύτερη Καθημερινή Πτήση από Αθήνα προς Παρίσι!

Η Air France είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σημαντική είδηση σχετικά με το χειμερινό της πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει μια δεύτερη καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Παρίσι! Αυτή η προσθήκη όχι μόνο ενισχύει τις επιλογές ταξιδιού για το Παρίσι αλλά και διευκολύνει τη σύνδεση της Ελλάδας με το παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.

Με τη δεύτερη καθημερινή πτήση, οι ταξιδιώτες από την Αθήνα έχουν πλέον και το χειμώνα περισσότερες επιλογές όσον αφορά τις ώρες αναχώρησης και άφιξης, που τους επιτρέπουν να προσαρμόσουν καλύτερα το ταξίδι τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή, η Air France σας προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεστε.

Χάρη στις βελτιωμένες ώρες πτήσεων, οι επιβάτες μπορούν τώρα να συνεχίσουν να επωφελούνται από τις ανταποκρίσεις την ίδια μέρα μέσω Παρισίου, προς όλους τους προορισμούς του εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου της Air France. Είτε ταξιδεύετε προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Νότια ή Κεντρική Αμερική, την Καραϊβική, την Ασία, την Αφρική, τη Γαλλία, ή άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, η Air France εξασφαλίζει άνετες και γρήγορες ανταποκρίσεις μέσω του αεροδρομίου Charles de Gaulle του Παρισιού.

Για να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας και να επωφεληθείτε από τη δεύτερη καθημερινή πτήση από Αθήνα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Air France airfrance.gr

Η Air France δεσμεύεται να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επιβάτες της. Με άνετα καθίσματα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολυάριθμες υπηρεσίες, το ταξίδι σας θα είναι τόσο ευχάριστο όσο και ο προορισμός σας.

Κλείστε το επόμενο ταξίδι σας και απολαύστε την εμπειρία της Air France!

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.