Actualités  •  Το Επιμελητήριο

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο «Πρόγραμμα Μερικής Υποτροφίας» του CCI France-Grèce & Κολλεγίου René Descartes

[Translate to Grec:]

Αγαπητά Μέλη,

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, το René Descartes College και το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (CCI France-Grèce) προσφέρουν για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 τρεις (3) θέσεις μερικής υποτροφίας, οι οποίες καλύπτουν το 60% των αρχικών διδάκτρων για τα ακόλουθα Μεταπτυχιακά Προγράμματα:

1) International Master in Management, με εξειδίκευση στο e-Business and Digital Marketing

2) HR και Ψηφιακός Μετασχηματισμός

3) Computer Networks and IoT Systems

 Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται αποκλειστικά στις Εταιρείες-Μέλη του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα από τα παραπάνω προγράμματα θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2024, μέσω:

·       της Φόρμας Επικοινωνίας* στην ιστοσελίδα www.cnam.gr

·       Ή τηλεφωνικά στο 210 3644422 ή μέσω e-mail στο info@cnam.gr

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα παρέχονται σε συνεργασία με το Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM Paris) και αναγνωρίζονται διεθνώς για την υψηλή επαγγελματική τους αξία, αποτελώντας ουσιαστικό μοχλό για την επαγγελματική ένταξη και εξέλιξη. Ο τίτλος σπουδών που απονέμεται είναι ο ίδιος με αυτόν που λαμβάνουν οι Γάλλοι απόφοιτοι του CNAM.

Η αξιολόγηση κάθε αιτήματος θα πραγματοποιείται από αρμόδια επιτροπή του Κολλεγίου, σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα σπουδών και θα λαμβάνονται υπόψη μια σειρά από παράγοντες όπως το προφίλ του σπουδαστή, εισοδηματικά/κοινωνικά κριτήρια, κ.α. **

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, παρακαλώ, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://cnam.gr/

* Επισημαίνουμε ότι κατά τη συμπλήρωση της Φόρμας Επικοινωνίας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναφέρουν το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου René Descartes και του du CCI France-Grèce στο πεδίο "Σχόλια".

** Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην διαδικασία αξιολόγησης αποτελεί, η εταιρεία- μέλος να μην έχει λάβει αντίστοιχη υποτροφία για το ίδιο Πρόγραμμα στο παρελθόν.

Τέλος, ανεξάρτητα από την παραπάνω πρωτοβουλία σε ότι αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, το Κολλέγιο René Descartes παρέχει ειδική προνομιακή έκπτωση -25% επί της αρχικής αξίας των διδάκτρων των όλων προσφερόμενων μεταπτυχιακών προγραμμάτων του, στο σύνολο των στελεχών των εταιρειών-μελών του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Τα προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα είναι: 

1)  International Master in Management με ειδίκευση στο e-Business και Digital Marketing

2)  Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων & Ψηφιακός Μετασχηματισμός

3)  Computer Networks & IoT Systems

4)  Δίκαιο & Διοίκηση της Υγείας

5)  Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Ιατροκοινωνικής Φροντίδας

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.