Απολογισμός εκδηλώσεων  •  Το Επιμελητήριο

ΔΕΙΠΝΟ-GALA 2024 ME ΕΠΙΤΙΜΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ετήσιο δείπνο-gala που παρέθεσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο CCI France Grèce την Πέμπτη το βράδυ στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, με επίτιμο καλεσμένο και ομιλητή τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη. Με αφορμή τη νεοπαγή επιτροπή ενέργειας του Επιμελητηρίου, το δείπνο εστίασε στον τομέα της ενέργειας. Παράλληλα αναδείχθηκε η διαχρονική επιδραστικότητα του έργου του Επιμελητηρίου στην ανάπτυξη των ελληνογαλλικών σχέσεων στο επιχειρηματικό και επενδυτικό οικοσύστημα καθώς και οι νέοι στόχοι για το 2024. Το παρών έδωσαν οι A.E. Πρέσβειρα της Γαλλίας Laurence AUER, επιφανή μέλη της ελληνογαλλικής επιχειρηματικής κοινότητας, του διπλωματικού και πολιτικού κόσμου, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας για τo νέo έτος.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου κ. Laurent Thuillier ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα κα Laurence AUER. Ακολούθησε η ομιλία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη.
Μετά το πέρας των ομιλιών, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Υπουργό, στους εκλεκτούς καλεσμένους για την παρουσία τους και στους χορηγούς μας για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.


Gold Sponsors: DEPA Commercial S.A. S.D Theofylaktos S.A
Silver Sponsors: @erenhellas Voltalia
Sponsors: Cellier Wine & Spirits, EDF Renouvelables, THESSALONIKI WATER SUPPLY & SEWERAGE CO. S.A. - EYATH S.A., FARIA Renewables S.A., Groupama Ασφαλιστική | Groupama Asfalistiki, HELLENIC BANK ASSOCIATION, HotelBrain Group, LCI Law, Michelin, Newrest, Olympia Odos (Athens, Korinthos, Patra, Pyrgos motorway)
Schneider Electric, SKY express, VALOREM, ThPA S.A. - Port of Thessaloniki

Παρακολουθήστε το video από το Δείπνο - Gala

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.